Diensten en service van Flow Wellness

Spa verhuur

Pure ontspanning en onbezorgd genieten. De ultieme wellness beleving in uw eigen tuin of op locatie. Wij bieden u een uniek, kwalitatief en breed verhuur assortiment jacuzzi’s® aan met uitstekende service. Verwen uw gasten of uzelf en geniet het hele jaar door van de heerlijke massages in een warm bad.
Tevens bieden wij u vele extra’s van warm water meegeleverd tot aan aromatherapie.

 

Tot aan de bubbels verzorgd!

Jacuzzi banner
Flow Wellness contract

Jacuzzi leasen

Bij Flow Wellness least u uw spa voor een langere periode tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij bieden u diverse modellen, luxe, kwalitatieve spa’s aan en ons aanbod breidt zich met regelmaat uit. Heeft u specifieke wensen? Hier vind u een selectie uit ons aanbod, maar vraagt u vooral ook naar de uitgebreide mogelijkheden.
Letterlijk onbezorgd genieten van uw eigen spa is gegarandeerd met onze uitstekende kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid.

 

Vraag naar uw leaseplan op maat en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Sauna huren

Geniet van de warme, traditionele wellness beleving in een unieke Finse sauna en laat uw zintuigen prikkelen. Ook kunt u in de sauna genieten van overweldigende of subtiele geuren met aromatherapie. De beste, welverdiende verrassing voor uw gasten of uzelf.

Een weldaad voor lichaam en geest!

Barrel sauna
Flow Wellness contract

Sauna leasen

Bij Flow Wellness least u uw sauna voor een langere periode tegen een zeer aantrekkelijke prijs.

Wij bieden u een luxe, kwalitatieve sauna aan met een stijlvolle en warme uitstraling. Heeft u specifieke wensen, vraagt u dan vooral naar de uitgebreide mogelijkheden

Letterlijk onbezorgd genieten van uw eigen sauna is gegarandeerd met onze uitstekende kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid.

 

Vraag naar uw leaseplan op maat en laat u verrassen door de mogelijkheden!

Jacuzzi reparatie

Flow wellness is o.a. gespecialiseerd in het jacuzzi onderhoud en jacuzzi reparatie. Wij zijn u graag vakkundig en met onze vertrouwde service van dienst als u gebreken ondervindt aan uw spa. Reparatie kan in veel gevallen bij u op locatie en zo nodig bij ons in de werkplaats.

Onderhoud  van uw spa is erg belangrijk om gebreken te voorkomen. Met één van onze onderhoudscontracten kunt u zorgeloos en optimaal genieten van uw spa.

 

U en uw spa zijn het waard!

Reparatie en onderhoud
Inkoop en verkoop

Jacuzzi kopen

Uw eigen spa.. een mooie wens waarbij wij graag helpen om deze in vervulling te laten gaan. Een spa die perfect aansluit bij u en uw wensen. Wij denken graag met u mee van Aandacht voor u en uw wensen tot Zorgeloos en optimaal kunnen genieten van uw eigen unieke spa.

Met jarenlange ervaring in de spa en wellnessbranche adviseren wij u graag in de aanschaf van uw spa en bieden wij mogelijkheden voor elk budget. U kunt rekenen op een vast contactpersoon die u in het hele proces begeleidt en alles tot in de puntjes voor u regelt. Ook kunt u bij ons rekenen op uitstekende kwaliteit, garantie en service ook na de aanschaf van u spa.

 

Een mooie investering in uzelf en uw gezondheid!

 

Wij kopen ook graag uw spa in, tevens is het mogelijk op uw oude spa in te ruilen bij de aanschaf van een nieuwe of 2e hands spa. Hierbij mag u vele voordelen verwachten waaronder klachtenvrije afhandeling en garantie van betaling.

 

Heeft u interesse in het verkopen van uw spa, wij doen u graag vrijblijvend een bod.