Diensten van Flow Wellness

Onze jaren ervaring in verhuur en wellness heeft ons een mooi assortiment opgeleverd. Onze diensten zijn daardoor de laatste jaren ook flink uitgebreid.

Diensten van Flow Wellness

Huren

Flow Wellness is gevestigd in Lelystad maar leveren in heel Nederland. Onze specialiteit ligt bij het verhuren van Jacuzzi’s / spa’s, maar wij verhuren ook hot tubs en sauna’s.

Jacuzzi / spa: Wij hebben verschillende soorten spabaden. Bent u op zoek naar een stevige massage in de nek of wilt u liever languit liggen? Met ons divers assortiment hebben wij genoeg keuze. Wij hebben zelfs hele luxe jacuzzi’s.

Hot tub: Een hot tub is vergelijkbaar met een spa maar dan zonder de jets. Een hot tub wordt ook niet verwarmd doormiddel van een verwarmingselement maar met een houtkachel. Meer informatie over een Hottub huren >

Sauna: Wij hebben een geweldige barrel sauna’s. Deze sauna kunt u gewoon buiten plaatsen. Dit is overigens perfect te combineren met een Jacuzzi / spa. Even lekker opwarmen in de sauna en dan lekker het water in.

Jacuzzi Dream

Dream

 • 4 persoons
 • 185 x 160 x 80 cm (lxbxh)
 • 10 massage jets
 • Stroom: 220V

Vanaf € 175,-

Jacuzzi De Luxe | Jacuzzi huren

De Luxe

 • 5á6 persoons
 • 205 x 205 x 76 cm (lxbxh)
 • 20 massage jets
 • Stroom: 220V

Vanaf € 189,-

Bekijk hier ons gehele aanbod in verhuur Jacuzzi >

Leasen

U heeft een product van ons met volle tevredenheid gehuurd, maar u wilt er langer van maken? Dat kan! Wij kunnen een leasecontract aanbieden. Het is dan mogelijk om een maand, seizoen of langer  gebruik te maken van het product. Hoe langer u least, hoe goedkoper het wordt!

Jacuzzi / spa: Wij hebben kleine en grote Jacuzzi’s / spa’s in ons lease assortiment. Badderen in luxe? Ook een Villeroy en Boch is bij ons te lease.

Hot tub: Een hot tub is geweldig in de zomer. Maar zelfs in de winter kan een hot tub buiten gezellig en ontspannen zijn. Met een wijntje of een biertje bij het dampende warme water terwijl het buiten -5 graden celsius is. Een hot tub kan een hele winter geleaset worden bij ons.

Sauna: Bij ons kunt u een sauna voor een langere periode huren. Een buitensauna leasen is ideaal om het product voor langere tijd te proberen.

Interesse in een Jacuzzi / spa, hot tub of sauna? Vraagt informatie aan via ons contactformulier >

Jacuzzi Fresh

Fresh

 • 5 persoons
 • 200 x 200 x 80 cm (lxbxh)
 • 28 massage jets
 • Stroom: 220V

Vanaf € 499,-

Villeroy & Boch spa

Villeroy & Boch

 • 5 persoons
 • 203 x 224 x 86 cm (lxbxh)
 • Stroom: 220V

Vanaf € 799,-

Bekijk hier ons gehele aanbod in lease Jacuzzi >

Onderhoud

Een goed onderhouden Jacuzzi / spa gaat erg lang mee. Het is wel belangrijk dat een Jacuzzi / spa op de juiste manier wordt onderhouden en dat daarbij de juiste producten en middelen worden gebruikt.

Een goede installatie

Een goede plaatsing van een Jacuzzi / spa is het halve werk. Wij zorgen er daarom voor dat het bad op een vlakke en stevige ondergrond komt te staan. Het bad wordt gevuld met schoon water waaraan middelen worden toegevoegd om het water geschikt te maken voor langdurig gebruik.

Op pijl houden van de waterkwaliteit

Voor een Jacuzzi / spa is de waterkwaliteit van groot belang. Er zijn twee factoren die de waterkwaliteit beïnvloeden, namelijk alkaliteit waarde en het chloorgehalte. De alkaliteit waarde bepaalt de zuurgraad van het water. Chloor zorgt voor de ontsmetting en reiniging van het water.

Om zeker te zijn dat het water in uw Jacuzzi / spa nog goed is, zijn er verschillende watertest beschikbaar. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Volledig onderhoud

Of u een Jacuzzi / spa vaak gebruikt of niet, eens in de zoveel tijd zal er groot onderhoud moeten worden gepleegd voor behoud van het product. Denk hierbij aan het vervangen van filters, het water en het reinigen van de leidingen. Gelukkig hoeft dit niet vaak te gebeuren als alles goed wordt bijgehouden.

Bekijk hier ons gehele aanbod in Jacuzzi onderhoud >

Flow Wellness contract

Reparatie

Heeft u een defect aan uw Jacuzzi / spa, is er een blower kapot? Wij hebben de kennis en ervaring in het oplossen van lekkages, defecten en storingen in Jacuzzi’s / spa en sauna’s.

Goed onderhoud is het halve werk. Wij bieden diverse onderhoudscontracten aan voor uw Jacuzzi / spa.

Inspectie voorkomt reparatie

Wanneer een Jacuzzi / spa heel veel gebruikt wordt, of al wat jaartjes oud is, is het verstandig om alles eens goed te laten controleren. Soms is het verstandig om bepaalde componenten te vervangen bij inspectie. Zo kunnen bepaalde slangen haarscheurtjes vertonen, kan de terugslagklep blijven hangen of kunnen de pompen hun kracht verliezen.

Heeft u een defecte Jacuzzi Laat het ons weten en komen hem z.s.m uw Jacuzzi repareren.

Martijn Bruinsma

Verkoop

Wij hebben een grote voorraad aan nieuwe en gebruikte Jacuzzi’s / spa’s voor de verkoop. Al onze baden worden uitvoerig nagekeken en getest en worden alleen in topconditie verkocht.

Een Jacuzzi / spa kopen is een grote stap. Waarom huurt u niet eerst een bad bij ons. Besluit u toch een Jacuzzi / spa te kopen, ontvangt u de huurprijs inclusief transportkosten voor de helft terug!

Kijk voor meer informatie op Jacuzzi kopen >

Jacuzzi in de aanbieding

Bent u op zoek naar een Jacuzzi / spa met een beperkt budget? Geen probleem! Wij hebben verschillende Jacuzzi’s / spa’s in ons assortiment die voor een klein prijsje weg mogen. Deze Jacuzzi’s / spa’s zijn allemaal professioneel nagekeken. Dus geen onverwachte kosten met deze goedkopere baden. Omdat wij zo zeker zijn van onze zaak, krijgt u een maand lang garantie van ons!

Neem eens een kijkje in onze Jacuzzi outlet >

Inkoop

Heeft u thuis een Jacuzzi / spa staan maar wordt deze niet meer gebruikt? Jammer! Mocht u van de jacuzzi / spa af willen, dan kunnen wij u misschien wel helpen. Wij kopen namelijk Jacuzzi’s / spa’s in. Het maakt ons niet uit wat de staat van het bad is. Zelfs defecte baden zijn voor ons interessant aangezien wij ook Jacuzzi’s / spa’s repareren.

Heeft u een Jacuzzi spa staan en wilt u hier van af? Stuur mij even een berichtje, dan doe ik een goed bod op uw bad!

Verhuizen

Een Jacuzzi / spa is een groot en log apparaat. Het verplaatsen of verhuizen van een Jacuzzi / spa kan daarom lastig zijn. Wij hebben de speciale middelen en gereedschappen om een Jacuzzi / spa probleemloos en schadevrij te verhuizen of verplaatsen.

Zelfs op onbereikbare plekken

Zelfs op onbereikbare plekken is het mogelijk om een Jacuzzi / spa te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om een kraan in te schakelen en zo een Jacuzzi / spa over een huis heen te tillen.

Heeft u een Jacuzzi / die verplaatst of verhuist moet worden? Kijk eens op Jacuzzi verhuizen >

Jacuzzi verhuizen met kraan

Opslag

Als u een Jacuzzi of spa voor langere periode niet gebruikt, dan is het beter om hem gereed te maken voor opslag. Wij kunnen een Jacuzzi / spa tijdelijk voor uw bewaren in onze opslag. Daarbij zorgen wij er voor dat de Jacuzzi / spa wordt gereinigd en wordt nagekeken op defecten. Wanneer u weer lekker wilt bubbelen, dan brengen wij u de Jacuzzi / spa weer op locatie en sluiten wij alles aan. Zorgeloos genieten dus!

Meer informatie? Kijk eens op de pagina Jacuzzi opslag >

Flow Wellness Spa opslagservice