Huren

Flow Wellness is gevestigd in Kraggenburg maar leveren in heel Nederland. Onze specialiteit ligt bij het verhuren van spa’s, maar wij verhuren ook hot tubs en sauna’s.

Spa: Wij hebben verschillende soorten spabaden. Bent u op zoek naar een stevige massage in de nek of wilt u liever languit liggen? Met ons divers assortiment hebben wij genoeg keuze. Wij hebben zelfs hele Luxe Villeroy & Boch spa’s.

Hot tub: Een hot tub is vergelijkbaar met een spa maar dan zonder de jets. Een hot tub wordt ook niet verwarmd doormiddel van een verwarmingselement maar met een houtkachel. Meer informatie over een Hot tub Huren >

Sauna: Wij hebben een geweldige barrel sauna’s. Deze sauna kunt u gewoon buiten plaatsen. Dit is overigens perfect te combineren met een spa. Even lekker opwarmen in de sauna en dan lekker het water in.

Bekijk hier ons gehele aanbod in Spa Verhuur

Leasen

U heeft een product van ons met volle tevredenheid gehuurd, maar u wilt er langer van maken? Dat kan! Wij kunnen een leasecontract aanbieden. Het is dan mogelijk om een maand, seizoen of langer  gebruik te maken van het product. Hoe langer u least, hoe goedkoper het wordt!

Spa: Wij hebben kleine en grote spa’s in ons lease assortiment. Badderen in luxe? Ook kunt u bij ons een Villeroy & Boch leasen.

Hot tub: Een hot tub is geweldig in de zomer. Maar zelfs in de winter kan een hot tub buiten gezellig en ontspannen zijn. Met een wijntje of een biertje bij het dampende warme water terwijl het buiten -5 graden celsius is. Een hot tub kan een hele winter geleaset worden bij ons.

Sauna: Bij ons kunt u een sauna voor een langere periode huren. Een buitensauna leasen is ideaal om het product voor langere tijd te proberen.

Interesse in een spa, hot tub of sauna? Vraagt informatie aan via ons contactformulier >

Bekijk hier ons gehele aanbod in Spa Lease

Onderhoud

Of u een spa vaak gebruikt of niet, eens in de zoveel tijd zal er groot onderhoud moeten worden gepleegd voor behoud van het product. Denk hierbij aan het vervangen van filters, het water en het reinigen van de leidingen. Gelukkig hoeft dit niet vaak te gebeuren als alles goed wordt bijgehouden.

Spa Onderhoud

Reparatie

Geeft uw Spa een storing of is er waterlekkage? Wij hebben de kennis en ervaring in het oplossen van lekkages, defecten en storingen in spa’s en sauna’s.

Laat uw spa regelmatig inspecteren

Wanneer een spa heel veel gebruikt wordt, of al wat jaartjes oud is, is het verstandig om alles eens goed te laten controleren. Soms is het verstandig om bepaalde componenten te vervangen bij inspectie. Zo kunnen bepaalde slangen haarscheurtjes vertonen, kan de terugslagklep blijven hangen of kunnen de pompen hun kracht verliezen.

Heeft u een defecte spa Laat het ons weten en komen hem z.s.m uw Spa Reparatie

Verkoop

Jacuzzi Pleasure Kopen

Jacuzzi Pleasure
van €8395 € 6190,-

Villeroy & Boch A6L Kopen

Villeroy & Boch A6L
€ 19990,-

Wij hebben een grote voorraad aan nieuwe en gebruikte spa’s voor de verkoop. Al onze baden worden uitvoerig nagekeken en getest en worden alleen in topconditie verkocht.

Een spa kopen is een grote stap. Waarom huurt u niet eerst een bad bij ons. Besluit u toch een spa te kopen, ontvangt u de huurprijs inclusief transportkosten voor de helft terug!

Kijk voor meer Verkoopspa’s op Spa Kopen

Inkoop

Heeft u thuis een spa staan maar wordt deze niet meer gebruikt? Jammer! Mocht u van de spa af willen, dan kunnen wij u misschien wel helpen. Wij kopen namelijk spa’s in. Het maakt ons niet uit wat de staat van het bad is. Zelfs defecte baden zijn voor ons interessant aangezien wij ook spa’s repareren.

Heeft u een spa staan en wilt u hier van af? Stuur mij even een berichtje, dan doe ik een goed bod op uw bad!

Spa Outlet

Jacuzzi De Luxe Outlet

Jacuzzi De Luxe
€ 1895,-

Jacuzzi Auora Outlet

Jacuzzi Auora
€ 2895,-

Bent u op zoek naar een spa met een beperkt budget? Geen probleem! Wij hebben verschillende spa’s in ons assortiment die voor een klein prijsje weg mogen. Deze spa’s zijn allemaal professioneel nagekeken. Dus geen onverwachte kosten met deze goedkopere baden. Omdat wij zo zeker zijn van onze zaak, krijgt u een maand lang garantie van ons!

Wij hebben nog veel meer Outlet Spa’s. Kijk maar eens op Spa Outlet

Verhuizen

Heeft u een spa die verplaatst of verhuist moet worden? Kijk eens op Spa Verhuizen >

Jacuzzi verhuizen met hijskraan

Een spa is een groot en log apparaat. Het verplaatsen of verhuizen van een spa kan daarom lastig zijn. Wij hebben de speciale middelen en gereedschappen om een spa probleemloos en schadevrij te verhuizen of verplaatsen.

Zelfs op onbereikbare plekken is het mogelijk om een spa te plaatsen. Het is zelfs mogelijk om een kraan in te schakelen en zo een spa over een huis heen te tillen.

Opslag

Meer informatie? Kijk eens op de pagina Spa Opslag >

Flow Wellness Spa opslagservice

Als u een spa voor langere periode niet gebruikt, dan is het beter om hem gereed te maken voor opslag. Wij kunnen een spa tijdelijk voor uw bewaren in onze opslag. Daarbij zorgen wij er voor dat de spa wordt gereinigd en wordt nagekeken op defecten. Wanneer u weer lekker wilt bubbelen, dan brengen wij u de spa weer op locatie en sluiten wij alles aan. Zorgeloos genieten dus!