Heb je het warm? Huur een ijsbad voor uw gezondheid of ontspanning!

Tarief

Weekend:    € 250,-
Week:           € 275,-
Maand:        € 450,-

SPECIFICATIES:

Afmetingen: 118 x 83 x 112 cm
Aantal zitplaatsen: 1
Capaciteit: 200 liter 
Gewichten: Droog: 145 kg, vol: 345 kg 
Materiaal schaal: Polyethyleen

Klantfoto-3-Jacuzzi-huren
Klantfoto-2-Jacuzzi-huren
Klantfoto Jacuzzi huren

Heb ik speciale koppelingen nodig voor de wateraansluiting?

Nee, hier zorgen wij voor.

Kan de stekker van de spa in een standaard stopcontact (220 V)?

Ja dat kan, tenzij deze geaard is.

Hoever kan de spa geplaatst worden vanaf water en stroomvoorziening?

Binnen 30 m kan de spa altijd geplaatst worden, hiervoor nemen wij de materialen mee. Mocht de afstand langer zijn, dan kan dit uiteraard ook altijd geregeld worden, maar zal dit van te voren gemeld moeten worden zodat wij hier rekening mee kunnen houden.

Hoe krijg ik de spa in mijn tuin?

Wij beschikken over een speciale dolly/ transportmiddel waarmee wij de spa vrij eenvoudig kunnen plaatsen. Daarbij vragen wij altijd de hulp van 1 tot 3 personen om te helpen bij het plaatsen. Het aantal personen ligt er aan welke spa u huurt en waar deze geplaatst moet worden.

Hoe lang duurt het voordat de spa opgewarmd is?

Hoe lang duurt het voordat de spa opgewarmd is? In spa Dream zit geen verwarmingselement dus deze warmt niet op. Deze spa houdt de huidige temperatuur van het water wel redelijk goed in stand, doordat de spa het water rond pompt. Deze spa zal men ook met warm water (op de gewenste temperatuur) moeten vullen. Spa de Bruid Suite verwarmd wel d.m.v. een verwarmingselement, ongeveer 3 graden per uur. Spa de Luxe verwarmd wel d.m.v. een verwarmingselement, ongeveer 1 graden per uur. Wij raden altijd aan alle spa te vullen met warm water, vanwege het energieverbruik.

Het water in de spa koelt af, wat nu?

Er zijn verschillende oorzaken waardoor het water in de spa af kan koelen. Bijvoorbeeld wanneer men regelmatig in en uit het water gaat of wanneer de spa de Luxe continu op een te hoge bubbel stand staat. De beste oplossing is om de spa bij te vullen met warm water en/of tijdelijk de deksel erop zodat het water sneller op kan warmen. Bij spa de Luxe kan men de bubbelstand tijdelijk wat lager zetten, want deze spa verwarmd niet op de hoogste stand.

Hoe houd ik mijn water schoon

AquaFinesse Water Care Box is een product dat zorgt dat de waterkwaliteit behouden blijft door de laag slijm op het oppervlak af te breken. AquaFinesse zorgt er ook voor dat in de toekomst uw water schoon, helder en bacterievrij blijft door een kleine hoeveelheid van dit product.