Waarom Leasen?

Onze lease spa’s zijn luxer en uitgebreider dan onze verhuur baden. Zo bevatten deze baden krachtigere massagejets en zijn er meer instelmogelijkheden.

Als u een spa heeft geleast bij ons en u zit te denken over eventuele aanschaf, dan kunnen wij een goede deal voor u maken. De betaalde leasekosten verrekenen wij met de aanschafprijs zodat u nooit teveel betaalt.

Wij bieden u diverse modellen, luxe, kwalitatieve spa’s aan en ons aanbod breidt zich met regelmaat uit. Heeft u specifieke wensen? Hier vindt u een selectie uit ons aanbod, maar vraagt u vooral ook naar de uitgebreide mogelijkheden.

Letterlijk onbezorgd genieten van uw eigen spa is gegarandeerd met onze uitstekende kwaliteit, service, klantvriendelijkheid en bereikbaarheid.

Jacuzzi leasen
Bad vullen | Jacuzzi leasen
Ellen

Ellen

5.0

Heerlijk een maand lang genoten. Topservice van Martijn. Stond snel op zijn plek. Het enige wat ik erg jammer vond, was dat hij na een maand weer weg moest.....

Marieke Kelder

Marieke Kelder

5.0

Uitstekende service hebben wij ervaren. Er is veel mogelijk. En zeker voor herhaling vatbaar. Veel mensen weten niet dat je ook voor een korte periode een jacuzzi kan huren. Bij...