Een goede installatie voorkomt problemen

Een spa bevat verschillende onderdelen die allemaal nauw samenwerken om goede prestaties te kunnen leveren. Om deze prestaties te kunnen blijven garanderen is gedegen spa onderhoud een must. Wij raden daarom aan om niet zomaar een ander merk filter te gebruiken of onbekende schoonmaakmiddelen te gebruiken.

Een spa is een kostbaar apparaat en met de juiste middelen en kennis is spa onderhoud een fluitje van een cent. Wij bevatten de expertise en kunnen u zo vertellen wat wel en niet mogelijk is.

Heeft u last van lekkages, storingen of andere problemen met uw Spa? Kijk dan eens op Spa Reparatie.

De onderdelen van een spa zijn door gebruik aan slijtage onderhevig. Om de slijtage te minimaliseren is het raadzaam om te kiezen voor kwaliteitsproducten. AquaFinesse is een onderhoudsproduct voor het water in de spa. Het zorgt er voor dat de slijmlaag aan de oppervlakte wordt afgebroken en bacteriën worden gedood.

Spa Onderhoud in 4 stappen

Voorkom grote problemen met de volgende spa onderhoud tips:

 1. Spring even onder de douche voor u in de spa stapt
  Bent u helemaal schoon? Dan is de kans op verstoring van het waterbalans minimaal. Mensen gebruiken vaak haarproducten zoals gel of haarlak. Ook deodorant kan het water aantasten. Voorkom dit en stap schoon in een spa!
 2. Reinig en vervang regelmatig het filter
  Het filter in een spa zorgt dat vetten en oliën uit het water wordt gefilterd. Een filter is eenvoudig te reinigen met een Filter Cleaner. Wij raden aan om minimaal 1x per kwartaal het Filter te vervangen.
 3. Ververs het water regelmatig
  Verouderd water bevat dode bacteriën en uitgewerkte chemicaliën. Dit is de reden dat water na verloop van tijd wat muf gaat ruiken. Overigens heeft dit niks met het gebruik te maken. Ons advies is om water tegelijk te vervangen met een nieuw filter, dus zo ongeveer 1x per kwartaal.
 4. Reinigen van de leidingen
  Ga je het water vervangen? Vergeet dan niet om ook gelijk de leidingen te reinigen. AquaFinesse Spa Clean reinigt de leidingen en pompen van uw spa doormiddel van een tablet. Na behandeling vult u de Spa weer met schoon leidingwater.

Onderhoud in de winter

Staat de spa buiten in de winter zonder dat u er gebruik van maakt? Dan is het nodig dat al het water afgetapt wordt. Water zet namelijk uit wanneer het bevriest met als gevolg water lekkages.

Heeft u geen idee hoe het water het beste afgetapt moet worden? Dan kunnen wij u hier in helpen. Wilt u liever de spa tijdelijk opbergen? Wij verzorgen opslag van spa en spa’s in onze nette en geïsoleerde Spa Opslag ruimte. Wij verzorgen zelfs de Verhuizing van de Spa voor u. Beter weer op komst en u wilt weer lekker badderen? Stuur ons een berichtje, dan brengen wij hem bij u langs. Wij zorgen er zelfs voor dat alles is gecontroleerd en het bad weer wordt gevuld. U hoeft dus eigenlijk alleen nog maar te genieten!

Jacuzzi Onderhoud in de winter

Spa Onderhoud met onze onderhoudscontracten

Een spa kan het hele jaar door worden gebruikt. Hoewel de meeste mensen het heerlijk vinden om in de zomer in de spa te zitten, is het ook heel goed mogelijk om deze te gebruiken in de winter.

Om te kunnen blijven genieten van uw Spa is onderhoud erg belangrijk. Vuil water, verkeerde schoonmaakmiddelen en zelfs kou kunnen allerlei problemen opleveren.

  Gegevens over uw spa

  Contactgegevens

  Factuur

  Wij voeren de volgende werkzaamheden uit

  • Nakijken van uw spa op lekkage, de pomp, werking van de jets etc.
  • Leidingen reinigen met speciale reiniger
  • Filters reinigen en desgewenst vervangen
  • Water check
  1. Jaarlijks onderhoud en controle
   € 160,-
  2. Elke 6 maanden onderhoud en controle
   € 275,-
  3. Elke 3 maanden onderhoud en controle
   € 455,-
  4. Elke maand onderhoud en controle
   € 790,-

  Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en transportkosten

  Review icon

  Sandra Kelder

  5.0

  Bijzonder tevreden over de snelle en goede service van Martijn en AlbertJan. Na een snelle en goede diagnose zijn vitale onderdelen vervangen van onze jacuzzi (6 jaar oud). Alles werkt weer perfect! Het is weer heerlijk genieten in onze spa.

  Review icon

  Kok

  5.0

  Via via een bestaande jacuizzi kunnen ophalen, met hulp van Martijn en zijn hulpmiddelen (speciale aanhangwagen) was deze in no-time uit de ene tuin en op de nieuwe plek. Na goede en heldere uitleg van de werking hebben we hem later weer benaderd voor onderhoud...

  Review icon

  Marieke

  5.0

  We hebben 2 weken genoten van een gehuurde jacuzzi; heel luxe om zo in je achtertuin te kunnen genieten. Een topbeleving! Dit alles dankzij de goede service van Martijn van Flow Wellness. Een echte aanrader!

  Review icon

  Lisanne

  5.0

  Martijn en zijn vader waren super vriendelijk, flexibel en behulpsaam. Ons evenement eindigde in de kleine uurtjes. Ze waren bereid om de jacuzzi midden in de nacht te komen ophalen. Echt een aanrader! Super bedrijf!