Partyverhuur

In december 2011 officieel gestart met het verhuren van diverse partyverhuur producten. Hierbij verhuurden wij ook spa’s. De passie voor wellness producten breidde zich al snel uit en het bedrijf groeide met als specialisatie spa’s verhuur.

Verhuur van Wellnessproducten

Begin 2014 zijn wij gestart met de website www.jacuzzihuren.com.┬áMet deze website konden we sons assortiment in spa’s en accessoires verhuren aan onze klanten. Hier kwamen vanuit onze passie al snel nieuwe producten bij, een 10 persoons spa, hottub en een sauna en nog vele extra’s.

Reparatie en onderhoud aan Jacuzzi's / Spa's

Na jarenlange ervaring bij een extern bedrijf in de wellnessbrance, verzorgen wij al lange tijd onderhoud en reparatie aan spa’s en zijn wij begonnen met de verkoop van nieuwe en 2e hands spa’s. Wij adviseren u graag en bieden mogelijkheden voor elk budget.

Flow Wellness | De spa Specialist!

Van hieruit hebben wij in 2017 deze nieuwe website opgezet waar wij al onze kennis, aanbod en service samenbrengen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Een compleet wellness aanbod met uitstekende service en een webshop voor al uw producten!

Wil weten waar in Nederland wij actief zijn? Kijk dan even hier >

“Flow wellness streeft naar tevreden klanten en is hen vanuit passie, vakkundigheid en persoonlijkheid graag van dienst. Wij denken graag met u mee van Aandacht voor u en uw wensen tot Zorgeloos en optimaal kunnen genieten van uw eigen unieke wellness product. U kunt bij ons rekenen op uitstekende, vertrouwde kwaliteit, garantie en service tijdens het onderhoud, reparatie, huurperiode maar ook na aanschaf van uw spa.

Bij Flow wellness houden wij van heldere, klantvriendelijke en transparante communicatie waarbij u kan rekenen op een vast contactpersoon.”

– Martijn Bruinsma

DUMPERT DATEN! Maarten + Tim

Een spa geleend aan de BZT show

Flow Wellness op Defqon One

Wij helpen StukTV uiteraard!