Martijn Bruinsma

Mijn naam is Martijn Bruinsma

Flow Wellness is een jonge, enthousiaste en dynamische onderneming met een enorme passie om haar partners en klanten die unieke wellness ervaring te bieden.

Wij zijn in december 2011 officieel gestart met de verhuur van diverse partyverhuur producten waaronder onze eerste spa. De passie voor wellness producten breidde zich al snel uit en het bedrijf groeide met als specialisatie spa/ jacuzzi®  verhuur. Begin 2014 hebben wij een nieuwe website www.jacuzzihuren.com opgezet totaal in het teken van spa verhuur en vele accessoires. Hier kwamen vanuit onze passie al snel nieuwe producten bij, een 10 persoons spa, een hottub en een sauna en daarbij nog vele extra’s. Na jarenlange ervaring bij een extern bedrijf in de wellnessbrance verzorgen wij al lange tijd onderhoud en reparatie aan spa’s en zijn wij begonnen met de verkoop van nieuwe en 2e hands spa’s. Wij adviseren u graag en bieden mogelijkheden voor elk budget. Van hieruit hebben wij in 2017 deze nieuwe website opgezet waar wij al onze kennis, aanbod en service samenbrengen om u zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn. Met een compleet wellness aanbod met uitstekende service en een webshop voor al uw producten.

Wil weten waar in Nederland wij actief zijn? Kijk dan even hier >

“Flow wellness streeft naar tevreden klanten en is hen vanuit passie, vakkundigheid en persoonlijkheid graag van dienst. Wij denken graag met u mee van Aandacht voor u en uw wensen tot Zorgeloos en optimaal kunnen genieten van uw eigen unieke wellness product.

U kunt bij ons rekenen op uitstekende, vertrouwde kwaliteit, garantie en service tijdens het onderhoud, reparatie, huurperiode maar ook na aanschaf van uw spa.

Bij Flow wellness houden wij van heldere, klantvriendelijke en transparante communicatie waarbij u mag rekenen op een vast contactpersoon.”   – Martijn Bruinsma