De Villeroy & Boch spa, een spa met klasse!

Dit is de meest energiezuinige spa ter wereld door het gebruik van slechts één leiding en de jetpack technologieën. Dit zorgt tevens voor meer power voor een intensievere massage. De jetpacks zijn individueel regelbaar waardoor je kunt ontspannen in luxe met de Villeroy & Boch spa.

Villeroy en Boch Jacuzzi van Flow Wellness

Een eigen Villeroy & Boch spa kopen?

Uw eigen, uniek samengestelde Villeroy en Boch spa in uw eigen tuin. Maak uw droom waar met de meest uitgebreide, adembenemend keuzemogelijkheden die dit merk u biedt. Een stijlvolle en luxe uitstraling door de ruime keuze aan kleurencombinaties, een spetterend waterspel met o.a keuze uit diverse ledverlichting, muziekinstallatie en een waterval, maar ook met de WIFI en de unieke en persoonlijke massage geeft deze spa u het luxe vakantiegevoel in uw eigen tuin. In combinatie met de onderhoudsvrije constructie, het dubbele filtersysteem met maximale hygiëne en energie efficiëntie op hoog niveau kunt u optimaal en zorgeloos genieten.

Wij bieden u graag een eerlijk en persoonlijk advies bij de aanschaf van uw Villeroy en Boch spa, omdat wij vinden dat iedere klant zijn of haar perfecte wellness beleving verdient.

Villeroy & Boch kopen

Villeroy and Boch Jacuzzi A6L
  • 5 persoons
  • 203 x 224 x 86 cm (lxbxh)
  • Stroom: 220V, 380 V

€ 19.990,-

JetPak II™ Technologie

De Villeroy en Boch spa biedt u unieke en fascinerende mogelijkheden. U kiest uw eigen jetpack en huurt of least zo uw persoonlijke spa met uw unieke massagebeleving bij Flow Wellness.

Verwen uzelf, uw gezin, vrienden of familie in een prachtig, stijlvol bad in het het warme bruisende water wat langs uw lichaam streelt, zodat u zich optimaal kunt ontspannen. Voel u na gebruik van de spa, met uw persoonlijke en perfecte massage, weer energiek en herboren.

Villeroy & Boch Jetpack Pulsator

Pulsator

Zachte Pulserend en Roterende Massage

Het Pulsator™ JetPak™ masseert door middel van 6 pulserende en roterende jets. Een zachte massage geschikt voor ontspanning van de rugspieren.

€ 895,40

Villeroy & Boch Jetpack Deeprelief

DeepRelief

Pijnverzachtende Massage

Het Deeprelief JetPak™ biedt een stevige massage voor de dieper gelegen spieren. De massagejets stuwen het water krachtig op de juiste plekken zodat verkrampte spieren loskomen.

€ 895,40

Villeroy & Boch Jetpack Neckblaster

NeckBlaster

Nek en Schoudermassage

De Neck Blaster™ richt zich op de nek- en schouderspieren. De krachtige jets reiken tot in de diepe vezels van de spieren zodat deze heerlijk worden los gemasseerd.

€ 895,40

Villeroy & Boch Jetpack Alleviate

Alleviate

Volledige Rugmassage

Het Aliviate™ JetPak™ masseert de rug gelijkmatig. Uitermate geschikt voor een ontspannende massage.

€ 895,40

Villeroy & Boch Jetpack Gyrossage

Gyro’ssage

Ritmische Masseren

Het Gyro’ssage JetPak™ geeft een ritmische massage met zijn 5 pulserende en roterende jets. Geschikt voor een ontspannen massage.

€ 895,40

Villeroy & Boch Jetpack Acutherapy

AcuTherapy

Combinatiemassage

Het Acutherapy JetPak™ combineert een stevige massage voor de nek en onderrug, gecombineerd met een ontspannen massage. De combinatie van verschillende jets zorgen voor een extra dimensie in de massage.

€ 895,40

Villeroy & Boch Jetpack Oscillator

Oscillator

Uw Persoonlijke Masseur

De Oscillator JetPaks™ is één van de populairste Jetpaks. Dit komt door zijn heerlijke diepe massage van de rug waardoor het lijkt alsof een professionele masseur aan het werk is.

€ 774,40

Villeroy & Boch Jetpack Neckmasseuse

Neck Masseuse

Stevige Nekmassage

Het Neck Masseuse JetPak™ combineert een nekmassage met een lichte schouder en centrale rugmassage. Hoewel de schouders en rug een zachte massage geven, wordt de nek stevig gemasseerd.

€ 774,40

Villeroy & Boch Jetpack Fibrotheraphy

FibroTherapie

Therapeutische Massage

Het Fibro therapie JetPak™ is een therapeutische combinatiemassage voor de bovenrug, schouders en een onderrug. Niet alleen verschillende delen van het lichaam worden gemasseerd, ook de intensiteit tussen het boven- en onderlichaam verschilt.

€ 774,40

Villeroy & Boch Jetpack Cascadia

Cascadia

4-punts Massage

Het Cascadia JetPak™ is speciaal ontworpen voor de modellen A8D, A8L en A8. Een heerlijke 4-punts massage voor uw schouders en rug.

€ 774,40

Villeroy & Boch Jetpack Wellness

Wellness

Totale Massage

Het Wellness JetPak™ is een geweldige populaire massage. Volledige schouder en rug massage die net te hard en niet te zacht is. Prefect voor de meeste mensen die een een ‘gewone’ massage willen.

€ 774,40

Villeroy & Boch Jetpack Reliever

Reliever

Schoudermassage

Het reliever JetPak™ lijkt op de FibroTherapie maar dan omgekeerd. In plaats van de onderrug wordt met deze JetPak voornamelijk gefocust op de schouderbladen. Hierbij wordt ook de onderrug gemasseerd voor de totale ontspanning.

€ 774,40

Villeroy & Boch Jetpack Lumbar

Lumbar

Therapie voor de onderrug

Het Lumbar JetPak™ is uitermate geschikt voor de onderrug door zijn 4-punts massage. Deze Pak is zeer geschikt voor mensen die arbeid verrichten en vaak last hebben van de rug.

€ 653,40

Villeroy & Boch Jetpack Spinalssage

Spinal’ssage

Centrale Rugmassage

Het Spinal’ssage JetPak™ geeft een rustige rugmassage door middel van roterende en pulserende jets. De rug wordt voornamelijk in het midden gemasseerd.

€ 653,40

Villeroy & Boch Jetpack Spinalhealth

Spinal Health

Krachtige Rugmassage

Het Spinal Health JetPak™ masseert het midden van de rug door middel van kleine jets. Deze kleine jets bereiken de diepere spieren zodat de doorbloeding op gang komt.

€ 653,40

Villeroy & Boch Jetpack Rainshower

Rainshower

Huidmassage

Het Rainshower JetPak™ masseert door middel van kleine jets die krachtig de rug aanpakken. De massage voelt erg fijn aan op de huid en kan worden omschreven als tintelend. Een unieke massage voor de huid.

€ 653,40

Villeroy & Boch leasen

villeroy en boch spa
  • 6 persoons
  • 203 x 224 x 86 cm (lxbxh)
  • Stroom: 220V, 380 V

Vanaf € 599,-

Villeroy & Boch kopen

Villeroy and Boch Jacuzzi A6L
  • 5 persoons
  • 203 x 224 x 86 cm (lxbxh)
  • Stroom: 220V, 380 V

€ 19.990,-

Bekijk hier al onze Villeroy & Boch spa’s >