Hanscraft HC 1

Hanscraft

De spa Hanscraft HC 1 biedt plaats aan 5 personen. De 59 Hydromassage jets zorgen voor een doortastende en effectieve massage voor het hele lichaam. De standaarduitrusting omvat kleuren LED verlichting, ozonator, anatomische hoofdsteunen, waterval, een bedienings- en titaniumverwarmingssysteem, een thermische Cover en een duurzame omkasting.

Hanscraft spa’s kenmerken zich door de hoge kwaliteit onderdelen die zijn vervaardigd in Amerika en worden geassembleerd in Tsjechië. Elke spa van Hanscraft ondergaat strenge testen om zeker te zijn dat elke spa storingsvrij afgeleverd kan worden.

De materialen die worden gebruikt zijn onschadelijk voor mens en natuur. Hanscraft recycled gebruikte materialen en werkt voor 97% afvalvrij.

TÜV Rheinland
Made in EU

10.299

Vergelijk
13.524.90 voor 8 product(en)

Cabinet opties

GreyTeak

Shell opties

Majestic skyPearl shadowPearl whiteSterling silverTuscan sunWinter solstice

Categorie:
Merk

Besturingssysteem

Balboa

Lengte

Breedte

Diepte

Led verlichting

Ja

Aantal massagejets

59 Hydromassage jets

Aantal massagepompen

2 x 3 HP

Ozon desinfectie systeem

Ja

Verwarming systeem

3 Kw

Gewicht leeg

Water capaciteit

1000 Liter

Filtersysteem

Stroom

1 x 25A 230V/Hz (minimum) C-karakteristiek Heater schakelt uit wanneer de pompen aan staan, óf 2 x 16A (2x fase 2x nul 1x aarde) C-karakteristiek Heater schakelt uit wanneer de pompen aan staan, óf 3 x 16A 400V/50Hz (3x fase 1x nul 1x aarde) C-karakteristiek Heater en pompen werken beide tegelijk 


    Contactgegevens

      Contactgegevens

      Andere suggesties…