Refresh

Passionspas

De Refresh is een populair bad en heeft ruimte voor 5 personen. De spa is voorzien van  4 zitkuipen en 1 ligbed. Het voordeel is dat de plekken ergonomisch zijn ontworpen. Met een spa in eigen tuin kunt u ieder moment uw rust pakken!

5.690

Vergelijk

Design spa Refresh

De spa Refresh biedt u variatie door middel van twee verschillende plaatsen in de spa. Namelijk, 4 zitplaatsen en 1 ligbed. Dit zijn beide plekken met uitzonderlijk zitcomfort. Zoals bijvoorbeeld de ligplek; deze is zo ontworpen dat het niet uitmaakt welke lengte u heeft. Comfortabel zit het echt wel. Het zitten of liggen is natuurlijk niet het enige wat belangrijk is bij het design van een spa. Daarom is ook aan het positioneren van de jets en de led verlichting gedacht. Zo zitten bijvoorbeeld de bedieningsknoppen binnen handbereik zodat u gemakkelijk de spa Refresh kunt bedienen. Dat is toch ook de bedoeling als u heerlijk wilt uitrusten. De spa Refresh is voorzien van een functioneel, en, zeker niet onbelangrijk, mooi design!

Massage spa Refresh

De spa Refresh is uitgerust met verschillende massages. Dit zodat u kan kiezen tussen een ontspannende massage en een massage die uw spieren los wrijven en de bloedsomloop verbeteren. Doordat u zoveel keuze heeft kunt u op vrijwel ieder tijdstip in uw spa. Wist u trouwens al dat deze massages en de zitplekken samengesteld zijn met behulp van professionele masseurs. De combinatie van een massage en een heerlijke aroma is uitzonderlijk. Wilt u heerlijk wegdromen in uw spa? Bestel dan meteen de aroma Passion Dream mee. Die is echt heerlijk, al zeg ik het zelf.

Milieuvriendelijk

Naast dat we willen genieten van onze eigen spa is het ook belangrijk dat we omkijken naar het milieu. Gelukkig is dat te combineren. Bij de spa Refresh is daaraan gedacht door middel van het verminderen van het energieverbruik. De warmte wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Ook de wrijving die de massagepompen produceren extra warmte. Daarnaast is de spa voorzien van 3 lagen isolatie. Op deze manier wordt er een milieuvriendelijke spa gecreëerd.

Voordelen spa Refresh

Enkele voordelen van de spa Refresh op een rijtje. Met deze spa bent u verzekerd van kraakhelder water dankzij het filtersysteem. Ook is er led verlichting inbegrepen. Het zou niet af zijn als de led verlichting geen functie had naast dat het natuurlijk extra sfeer brengt. U kunt ook in het donker uw spa gemakkelijk bedienen.

Eigenschappen:

 • Zitplaatsen: 4
 • Ligplaatsen: 1
 • 5-persoon spa;
 • Massage jets: 38
 • Luxe hoofdsteunen;
 • Watercapaciteit: 1380 L
 • Aansluiting: 230 V 16 A
 • Gewicht: 250 kg
 • Afmetingen (l x b x h): 204 x 204 x 85 cm.
Categorie:
Merk

Besturingssysteem

Balboa

Aantal personen

Lengte

Breedte

Diepte

Aromatherapie

Ja

Audio Systeem

Nee

Led verlichting

Ja

Aantal massagejets

38

Energiezuinige cirulatiepomp

Ja

Aantal massagepompen

1 x 2,5 HP

Blowerpomp

Ja

Ozon desinfectie systeem

Ja

UV systeem

Nee

Verwarming systeem

3 Kw

Gewicht leeg

250 Kg

Water capaciteit

1380 Liter

Totaal gewicht

1630 Kg

Filtersysteem

Stroom

16A 220V

Massage

, , ,

  Contactgegevens

   Contactgegevens