Relax

Passionspas

Vergelijk

De Jacuzzi Relax beschikt over 3 kuipzittingen en 2 grote ligbedden. De ligbedden zijn zo ontworpen dat verschillende lengtes er comfortabel in kunnen liggen. Door middel van de verstelbare jets kunt u zelf de sterkte van de massage instellen. De spa Relax is een energiezuinige keuze en is daarnaast ook een goede keuze voor uw gezondheid.

4.790

Design jacuzzi Relax

De jacuzzi Relax heeft veel mogelijkheden door middel van de gevarieerde plaatsen in de spa. Laten we ze even doornemen. Allereerst het vlakke design zodat u zich makkelijk door het bad kunt bewegen. Daarnaast de 2 ligplaatsen, hier kunt u heerlijk liggend uitrusten terwijl de massage jets hun werk doen. Dan komen we bij de 3 zitplaatsen. Het voordeel van deze plaatsen is dat er nog een verschil in zit. Er zit een diepere zitplaats in waar ook de massage jets zitten en u dus heerlijk kan genieten van een massage voor uw nek, rug en benen. Last but not least, de 2 hoger gelegen zitplekken zijn ideaal als u even wilt ontsnappen van het warme water. U heeft het zelf al door, een jacuzzi met veel mogelijkheden voor optimale ontspanning.

Massage spa Relax

U zult vast nog wat vragen hebben over wat de massage jets nou precies doen. Zoals al genoemd is zijn de ligbedden en de diepere zitplaats voorzien van massage jets. Er is zowel gedacht aan ontspanning als gezondheid. Het ene ligbed bevat roterende jets waarmee het uw spieren los wrijft en dus uw bloedsomloop verbetert. Het andere ligbed is juist weer voorzien van pulserende jets voor een heerlijke massage voor de ontspanning. In deze zitplek zijn vibrerende jets geplaatst die uw nek en schouders masseren, ook wel de monnikskapspier. Als laatst moeten we de blower natuurlijk niet vergeten, deze blower zorgt voor een heerlijk bubbelbad.

Om het helemaal af te maken kunt u meteen een heerlijk geurige aroma bestellen. Om heerlijk te kunnen relaxen is het geurtje Eucalyptus de aroma die erbij past!

Milieuvriendelijk

Naast dat we willen genieten van onze eigen jacuzzi moeten we ook omkijken naar het milieu. Bij de jacuzzi Relax is daaraan gedacht door middel van het verminderen van het energieverbruik. De warmte wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Het programmeerbaar BALBOA systeem biedt u de mogelijkheid om voor het filtreren tijden in te stellen. Ook is de jacuzzi voorzien van 3 lagen isolatie. Op deze manier wordt er een milieuvriendelijke spa gecreëerd.

Voordelen jacuzzi Relax

We willen nog wat voordelen van de jacuzzi Relax voor u op een rijtje zetten. Vanwege het Ozon systeem, dit is een filtersysteem, in combinatie met de pomp en UV zuivering bent u verzekerd van kraakhelder water. De jacuzzi is volledig voorzien van verlichting wat uw tuin nog sfeervoller maakt. Het zou natuurlijk niet af zijn als het verder geen functie had, door middel van de verlichting kunt u uw jacuzzi eenvoudig bedienen via het bedieningspaneel.

Met Flow Wellness is het mogelijk om een eigen jacuzzi te hebben in uw tuin!

Eigenschappen:

 • Zitplaatsen: 3
 • Ligplaatsen: 2
 • 5-persoons jacuzzi;
 • Actieve hydro jets: 24
 • Air jets: 8
 • Totaal aantal jets: 32
 • 3 luxe hoofdsteunen;
 • Watercapaciteit: 1300 L
 • Aansluiting: 230 V 16 A
 • Gewicht: 275 kg;
 • Afmetingen (l x b x h): 204 x 204 x 85 cm.

 

Categorie:
Merk

Besturingssysteem

Balboa

Aantal personen

Lengte

Breedte

Diepte

Massage

, , , ,

Aromatherapie

Ja

Audio Systeem

Nee

Led verlichting

Ja

Aantal massagejets

36

Energiezuinige cirulatiepomp

Ja

Aantal massagepompen

1 x 2,5 HP

Blowerpomp

Ja

Ozon desinfectie systeem

Ja

UV systeem

Nee

Verwarming systeem

3 Kw

Gewicht leeg

275

Water capaciteit

1300

Totaal gewicht

1575

Filtersysteem

Stroom

16A 220V