Sensation

Passionspas

Wie heeft het tegenwoordig niet druk? Iedereen toch? Wat is er dan beter dan na een dag werken of na een uurtje keihard sporten lekker genieten in uw eigen spa Sensation? Deze spa is voorzien van 2 kuipzittingen en 1 ligplek. De kuipzittingen zijn zo ontworpen dat u tegen over elkaar kunt zitten zonder dat de voeten elkaar aanraken. Daarnaast bevat de spa Sensation verschillende soorten massages, instelbare stralen, waterfonteinen en niet te vergeten de audioystemen.

8.790

Vergelijk

Design spa Sensation

De spa Sensation is een spa gemaakt om u het ultieme rustgevoel te bezorgen. Laten we allereerst de plaatsen in de spa bespreken. De Sensation is voorzien van 2 kuipzittingen en 1 ligplek. Het voordeel van de ligplek is dat de lengte van de persoon  niet uitmaakt die er in ligt. Het ligbed is zo ontworpen dat verschillende lengtes kunnen ontspannen in de spa. Ook zitten de bedieningsknoppen binnen handbereik. Zoals we al noemden is de spa voorzien van meerdere types massage. De spa Sensation past in ieder huis of tuin!

Massage spa Sensation

De Sensation is uitgevoerd met verschillende massages zoals bijvoorbeeld het Aqua Rolling Massage. Dit is een massage die het lichaam laat ontspannen zoals dat gebeurt bij een masseur. Dat is ook wat het mooie is aan deze spa, de massage functies zijn ontworpen met samenwerking van fysiotherapeuten. Naast de Aqua Rolling Massage is de Sensation ook voorzien van Intense Therapy Zone, Therapy Wave Zone, Levitation Bed en de Waterfall Massage. Dit allemaal zodat u naast ontspannende massages ook de luxe geniet van een massage die uw spieren los wrijven en uw bloedsomloop verbeteren. Wat is er nu heerlijker dan tijdens de massage te kunnen genieten van een heerlijke aroma zoals de Eucalyptus aroma! Deze is ook op de website te vinden!

Milieuvriendelijk

Naast dat we willen genieten van onze eigen spa moeten we ook omkijken naar het milieu. Gelukkig weten we dat te combineren. Bij de spa Sensation is daaraan gedacht door middel van het verminderen van het energieverbruik. De warmte wordt geproduceerd door de elektrische verwarming. Ook de wrijving die de massagepompen produceren extra warmte. Daarnaast is de spa voorzien van 3 lagen isolatie. Op deze manier wordt er een milieuvriendelijke spa gecreëerd.

Voordelen spa Sensation

Met deze spa bent u verzekerd van kraakhelder water dankzij de het filtersysteem. Ook is er led verlichting inbegrepen en een audiosysteem voor de optimale sfeer in uw tuin. De led verlichting heeft daarnaast ook als functie dat u uw spa eenvoudig kunt bedienen via het bedieningspaneel.

Eigenschappen:

 • Zitplaatsen: 2
 • Ligplaats: 1
 • 3-persoons spa;
 • Massage jets: 60
 • 3 luxe hoofdsteunen;
 • Watercapaciteit: 875 L
 • Aansluiting: 230V 20A / 380V 16A
 • Gewicht: 275 kg
 • Afmetingen ( l x b x h): 230 x 155 x 91 cm.
Categorie:
Merk

Besturingssysteem

Balboa

Aantal personen

Lengte

Breedte

Diepte

Aromatherapie

Ja

Audio Systeem

Ja

Led verlichting

Ja

Aantal massagejets

60

Massage

, , , , , , ,

Energiezuinige cirulatiepomp

Ja

Aantal massagepompen

2 x 3 HP

Blowerpomp

Ja

Ozon desinfectie systeem

Ja

UV systeem

Ja

Verwarming systeem

3 Kw

Gewicht leeg

275 Kg

Water capaciteit

875 Liter

Totaal gewicht

1150 Kg

Filtersysteem

Stroom

20A 220V / 16A 380V 5 polig

  Contactgegevens

   Contactgegevens