Solace

Passionspas

Met alle hectiek van tegenwoordig is het belangrijk dat je je rustmomenten pakt. Dit kan door middel van op tijd naar bed gaan maar wat is er nu heerlijker dan een eigen spa. De spa Solace heeft heerlijke ergonomische plekken en is voorzien van massagejets. Door de ruimte tussen de plaatsen in de spa kun je je makkelijk bewegen in de spa. Met de spa Solace zit je goed!

9.090

Vergelijk

Hoe ziet mijn spa Solace eruit?

Doordat de spa Solace zoveel verschillende plekken heeft, biedt het jou verscheidene mogelijkheden. Zo kan je zitten in 1 van de 2 brede zittingen of in 1 van de 2 kuipzittingen. Maar dat is niet alles, ook kan je heerlijk liggend genieten van het ligbed. Het voordeel van de brede zitplekken is dat je daar lekker kan zitten wanneer je even iets wilt afkoelen. De kuipzitting is voorzien van een massage. Het water wordt omhoog gedrukt langs uw rug voor een krachtige massage. Laten we eerlijk zijn: naast functionaliteit is het uiterlijk van de spa Solace ook zeker een belangrijk issue. Maak je geen zorgen, dit is wel voor elkaar hoor bij deze spa. Dit maakt je tuin af!

Ook is er gedacht aan de functionaliteit van de spa. Zo zijn de bedieningsknoppen eenvoudig te bereiken en is het bedieningspaneel voorzien van led-verlichting. Dit wordt echt genieten met eenvoud en schoonheid.

En is de spa Solace energiezuinig?

Ik hoor het je al zeggen; ‘is de spa wel energiezuinig?’ ‘Vallen de kosten niet te hoog uit?’.  Daar is gelukkig aan gedacht. We kijken zeker weten om naar het milieu. Bij de spa Solace is daaraan gedacht door middel van het verminderen van het energieverbruik. Bijvoorbeeld het zogenaamde Hybrid Heating technology. Dit is een elektrische verwarmer die warmte produceert. Hier maakt de spa optimaal gebruik van. De spa Solace is voorzien van 3 lagen isolatie. Wij zorgen dat jij kunt genieten van een milieuvriendelijke spa.

Kun je ons wat meer vertellen over de massagefuncties?

De massagefuncties zijn samengesteld met samenwerking van mensen die al jarenlang in dat vak zitten. Dit zorgt ervoor dat jij optimaal kan genieten van de massages in je spa. De Solace is voorzien van het zogenaamde ‘Aqua Rolling systeem’. Dit is een massage die je heerlijk doet laten ontspannen maar ook zeker de bloedsomloop verbetert. Je kunt ook zelf de kracht van de massage instellen.

Eigenschappen:

 • Zitplaatsen: 4
 • Ligplaatsen: 1
 • 5-persoon spa;
 • Totaal aantal jets: 58
 • Luxe hoofdsteunen;
 • Watercapaciteit: 1470 L
 • Aansluiting: 230 V 20 A
 • Gewicht: 380 kg
 • Afmetingen (l x b x h): 213 x 213 x 91 cm.
Categorie:
Merk

Besturingssysteem

Balboa

Aantal personen

Lengte

Breedte

Diepte

Aromatherapie

Ja

Audio Systeem

Ja

Led verlichting

Ja

Aantal massagejets

58

Massage

, , , , , , , ,

Energiezuinige cirulatiepomp

Ja

Aantal massagepompen

2 x 2,5 HP

Blowerpomp

Ja

Ozon desinfectie systeem

Ja

UV systeem

Ja

Verwarming systeem

3 Kw

Gewicht leeg

380 Kg

Water capaciteit

1470 Liter

Totaal gewicht

1850 Kg

Filtersysteem

Stroom

20A 220V / 16A 380V 5 polig

  Contactgegevens

   Contactgegevens