Dynamic

Vermogen: 380V
Passionspas

De zwemspa Pasisonspas Dynamic is een geweldige combi tussen twee werelden. Aan de ene kant de comfort en betrouwbaarheid van de Pleasure spa, en aan de andere kant echte zwemspa functionaliteiten. Het Adjustable River Swim System van Passion Spas en de Current Lift Technologie bieden een goede work-out, zelfs voor de getrainde zwemmer.

23.99028.490

Vergelijk

Gegarandeerde kwaliteit

Baden van Passionspas zijn vervaardigd met kwalitatieve materialen en uiterste precisie. De baden worden tot 2 maal toe gecontroleerd om er zeker van te zijn dat alles functioneel en werkend is.

Energiebesparend met goede isolatie

De shell van de zwemspa is uitgevoerd met 3-laags isolatie. De bodem is gemaakt van extra dik materiaal en voorzien van extra isolatie. De warmte blijft in het bad zitten er trekt niet de grond in.

Synergy water van Passionspas

Fris en helder water is een must voor elke spa. De zwemspas van Passionspas zijn uitgerust met circulatiepompen i.c.m. een filter installatiesysteem. Het water wordt vervolgens gezuiverd middels een ozonator en langs ultra violet licht geleid. Deze 3-traps Synergy reiniging zorgt voor schoon water en een langere levensduur van de pompen.

Artikelnummer: N/B Categorie:
Merk

Aantal personen

Zitplaatsen

Lounge

Lengte

Breedte

Diepte

,

Gewicht leeg

Gewicht gevuld

Capaciteit

Besturingssysteem

Balboa

Aromatherapie

Ja

Audio Systeem

Ja

Led verlichting

Ja

Massage

, , , , , ,

Aantal massagejets

Energiezuinige cirulatiepomp

Ja

Blowerpomp

Ja

Ozon desinfectie systeem

Ja

UV systeem

Ja

Vermogen heater

Vermogen pomp

    Contactgegevens

      Contactgegevens